Over Ons

Welkom bij SITE ADVIES!

Wij hebben allemaal wel is ondersteuning nodig gehad met onze onderneming!

Wie Zijn Wij

Achter Site Advies staat Kris Hendriksen, een gepassioneerde website designer, SEO-schrijver en ondernemer met een missie.

Na jarenlange ervaring in de digitale wereld, merkte Kris dat er een betere, goedkopere en efficiëntere manier moest zijn om ondernemers te helpen online te groeien.

Klantgerichtheid is de kern van ons bedrijf. Jouw succes is ons succes.

Zijn passie voor online succes wordt weerspiegeld in het DNA van Site Advies, dat gericht is op transparantie, klantgerichtheid en duurzame partnerschappen.

Onze Missie

Kris en het team van Site Advies hebben een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd in het digitale tijdperk, en we zijn hier om die uitdagingen aan te gaan.

Ons doel is om jou, de ondernemer, te voorzien van hoogwaardige webdesign, doelgerichte SEO en nog veel meer, zonder de kosten de pan uit te laten rijzen.

Bij Site Advies draait alles om jouw online succes. We geloven in transparantie, betaalbare oplossingen en een partnerschap dat verder gaat dan de norm.

Samen zullen we de online aanwezigheid van jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Wat Wij Doen

De 6 Stappen Werkwijze

01.

Open gesprek

Bij ons kunt in uw openheid u wensen vertellen. Wij gaan graag stapsgewijs kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

02.

Definiëren

Naar aanleiding van het gesprek en het horen van jouw wensen, kunnen wij gaan opmaken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. 

03.

Overzichtelijke Offerte

Bij ons krijgt een overzichtelijk kostenplaatje voordat u kosten gemaakt heeft. Zo weet u exact waar u aan begint. DIT IS GEHEEL GRATIS!

 
 
04.

Aan de slag

Na een overeenkomst gaan wij direct aan de slag en stellen een plan van aanpak op. Wij gaan aan het werk, en voorzien de website.
06.

Aflevering

Wij hebben de website gebouwd en voorzien van alle vereisten die zijn besproken in het gesprek. 

05.

Updates & Back-ups

Na het afleveren van de website verdwijnen wij niet zomaar. Wij blijven jouw website dagelijks monitoren & updaten indien nodig. Ook kan je altijd bij ons nog terecht voor wijzigen. 

Waarom voor ons kiezen?

Omdat wij jouw online doelen omzetten in werkelijkheid. Onze passie voor webdesign, SEO en online succes, gecombineerd met onze toegewijde ondersteuning, maken ons de juiste keuze voor jouw digitale reis.

Kies voor ons als jouw partner in SEO-schrijven en ontdek de beste ROI-technieken. Onze expertise in zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de sleutel tot het maximaliseren van jouw rendement op investering. Wij begrijpen dat SEO de weg is naar online succes, en we zijn vastbesloten om jou te helpen om de hoogst mogelijke ROI te behalen. Jouw succes is onze drijfveer, en we zetten ons in voor het leveren van de meest effectieve SEO-technieken voor jouw groei

Wij beschikken over een team van ervaren webdesigners en SEO-experts. Onze combinatie van creatief design en technische deskundigheid zorgt ervoor dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook hoog scoort in zoekmachines. Met Site Advies heb je de juiste mensen aan je zijde om online succes te bereiken

Kies voor ons als jouw webdesigner en ervaar ontwerpen van de hoogste kwaliteit. Ons team van gepassioneerde professionals combineert creativiteit en technische expertise om op maat gemaakte websites te leveren die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook naadloos functioneren. We gaan verder dan alleen esthetiek en zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid de normen van uitmuntendheid overtreft, en dat alles tegen betaalbare tarieven. Jouw succes is ons doel, en we brengen dit tot uiting in elk detail van ons werk.

Wij zorgen niet alleen voor prachtige websites maken, maar ook voor ongeëvenaarde naservice, 24/7 beschikbaar. Iedere website die we ontwikkelen, wordt voorzien van continue ondersteuning. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit, en ons toegewijde team staat altijd paraat om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen of updates door te voeren. Met ons ben je verzekerd van voortdurende ondersteuning, zelfs na de lancering van je website. Jouw succes is onze verantwoordelijkheid, en we zijn er om je te begeleiden op elk moment van de dag.

Enkele Cijfers

Over onze projecten

1
Tevreden Klanten
16
Projecten Afgerond
1
Hosting Klanten
1 K+
Website Coderingen

Wil je GRATIS ADVIES ontvangen?

TIJDELIJKE ACTIE ! Ontvang een GRATIS VOORBEELD WEBSITE!

Goedkoop je website laten maken bij Site Advies.

Kom in Contact
Alle rechten voorbehouden Site Advies I Design & Hosting door Site Advies © 2024